We understand design

We understand design

Kapsalon Els

Van een vervlogen traditioneel kapsalon naar een jong hedendaagse inrichting.

De hoofdvraag van de klant was om haar huidig salon om te toveren naar een lichte en luchtige inrichting met veel opbergruimte.
Deze opbergruimte hebben we op maat van de klant ontworpen in de lange kastenwand. Een wand die zowel als verkoop als laboruimte gebruikt kan worden.
Door de ledverlichting in deze wand heeft de klant in het labogedeelte bijkomende werkverlichting en in de verkoop worden haar producten extra uitgelicht.

Niet alleen de kastenwand, maar ook de scheidingswand is multifunctioneel. Zoals het woord het al zegt, worden de klanten in de wasunit enerzijds afgescheiden van de wachtende klanten. Dit creëert extra privacy terwijl de klant geniet van een hoofdmassage. De wachtende klant kan anderzijds in alle rust de producten kan verkennen, waardoor het meubel ook een prima verkoopsfunctie heeft.

Om eenheid te bekomen in het salon, werden de stoelen en wasunit uit eenzelfde lijn van Beauty Star gekozen. Het voordeel van deze kapstoel is dat de rug verkrijgbaar is in een vaste of kantelbare versie om bijvoorbeeld make-up aan te brengen.