We understand design

We understand design

Unieke interieurinrichting
voor elk project

Met meer dan dertig jaar ervaring op de teller, heeft interieurinrichting geen geheimen meer voor D-Design. Ben je op zoek naar een unieke interieurinrichting voor jouw apotheek, kantoorruimte of ander zakelijk project? Onze interieurarchitecte tekent voor jouw project graag een aangepast ontwerp uit dat jouw karakter weerspiegelt. Daarvan getuigen ook onze mooie referentieprojecten.

Interieurinrichting: van idee tot plan

Elke interieurinrichting start met een goed gesprek. Zo weten we perfect welke inrichting jij voor ogen hebt en welke noden er zijn. We bekijken meteen ook grondig de ruimte. Op basis hiervan tekent onze interieurarchitect een grondplan uit en krijg je al een korte blik op onze ideeën voor de inrichting.

Totaalinrichting van jouw interieur

Kan je je vinden in dit grondplan? Dan werken we het uit tot een 3D-ontwerp en geven we je kleur- en stijladvies. Als het ontwerp tot in de puntjes is verfijnd, werkt onze technische ploeg jouw ruimte van A tot Z af: vloer- en wandbekleding, sanitaire en elektrische voorzieningen, verlichting… Wij werken elke interieurinrichting tot in de puntjes af.

Wil jij ook graag een interieur op maat van jouw zaak?
Voor professionele interieurinrichting moet je bij D-Design zijn.

  • 35 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Snelle uitvoering
  • Totale ontzorging
  • Vakbekwame aannemers