We understand design

We understand design

Waszuilen voor rolstoelgebruikers:
ideaal voor oudere en minder mobiele klanten

Steeds meer rustoorden, ziekenhuizen, woonzorgcentra en serviceflats beschikken over een eigen kappersruimte. D-Design staat in voor de volledige inrichting van het kapsalon en creëert een plek waar oudere bewoners of patiënten zich helemaal thuis voelen. Daarbij hebben we aangepast kapsalonmeubilair, zoals waszuilen voor rolstoelgebruikers. Ook opleidingscentra of kappersscholen kunnen een beroep doen op onze expertise voor hun kapsaloninrichinting. Voor elk type kapsalon heeft D-Design het geschikte kapsalonmeubilair in huis. Steeds met de focus op beleving en comfort voor jong en oud.

Waszuilen voor rolstoel- en minder mobiele gebruikers

Speciaal voor het comfort van minder mobiele bezoekers, bedacht D-Design het concept van een waszuil die je in de hoogte kan verstellen, de Comfort Wash +. Deze waszuil voor rolstoelgebruikers heeft een draaibare- en kantelbare cuvette en is in de hoogte verstelbaar. Zo is hij perfect te gebruiken voor de meest voorkomende types van rolstoelen. Ook aangepaste kappersstoelen vind je ons gamma. Met wielen met een rem, een kantelbare rug en een in de hoogte verstelbare zit hoeven je bezoekers niet telkens op te staan om zich te verplaatsen van wasunit naar kaptafel en omgekeerd.

D-Design heeft al heel wat geslaagde kapsaloninrichtingen op de teller. Dat bewijzen onze vele realisaties. Ook scholen, rusthuizen en woonzorgcentra doen regelmatig beroep op onze expertise. Hieronder vind je enkele kapsaloninrichtingen met aangepaste oplossingen voor mobiele en minder mobiele gebruikers.

WZC Vinkenbosch

Scholen van morgen

Waszuilen voor rolstoelgebruikers en ander kapsalonmeubilair voor rusthuizen, woonzorgcentra en scholen vind je bij D-Design.

  • Geschikt voor de meest voorkomende rolstoeltypes
  • Kantelbare cuvette
  • Ingebouwde hydraulische voetpomp