We understand design

We understand design

De Hoofdzaak Kappers

Helena had tijdens haar eerste bezoek een duidelijke wens voor de vernieuwing van haar salon; een donker, stijlvol en uniek interieur.

Een leuke uitdaging voor Nele, onze interieurarchitecte.

 

Door de grote raampartijen komt er veel daglicht binnen waardoor een zwart interieur zeker kon. We kozen voor een stijlvolle, zwarte marmerlook als accent om meer uitstraling aan het salon te geven. Dit in combinatie met een geribbelde zwarte structuur i.p.v. een vlakke structuur voor de meubels geeft nog meer dimensie aan de ruimte.

 

De strakke, harde vormen van het maatwerk worden afgezwakt door de ronde, elegante vormen van de kapstoelen en wasunits, deze in een uniek slangenmotief.
De uiterst comfortabele wasunits met een elektrisch verstelbare beensteun zorgen ervoor dat de klanten helemaal relaxed zijn tijdens en na hun bezoek.

 

Het verkoopdisplay in marmerlook met ledverlichting, tegen de zwarte wand, trekt de aandacht in het salon en zorgt voor een goede zichtbaarheid van de producten.  
Langs het verkoopdisplay hebben we een inbouwkast voorzien voor productvoorraad, werkwagens en kapselboeken. Hierdoor is alles netjes opgeborgen en toch binnen handbereik, vlakbij de kapplaatsen.

 

De toog in L-vorm zorgt voor discretie en door de handige handtashouder kunnen de klanten tijdens het afrekenen hun handtas op een makkelijke hoogte plaatsen. 

 

De handige shampoobar is voorzien van openingen in het tablet voor de wasmand en vuilbak, zo hoef je met verf- of natte handen geen kast open te doen om iets weg te gooien. Het speciale tablet in twee verschillende hoogtes zorgt ervoor dat de klant meer shampoos kan plaatsen en toch nog makkelijk aan de achterste flessen kan. Ook de handdoeken liggen binnen handbereik.

 

Reactie van de klant:

“Ik ben erg tevreden met het resultaat. Werken zijn volledig volgens schema verlopen.

Prijs/kwaliteit, opvolging en eindresultaat zijn top!!”

Helena Giets – zaakvoerdster De Hoofdzaak Kappers