Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 43 48 97
info@d-designinterieur.be

Inrichting kapsalons

We understand design

Inrichting van kapsalons

Met 35 jaar ervaring in interieurinrichting is D-Design hoofdzakelijk gespecialiseerd in kapsalons. Meer dan 200 kappers vertrouwden D-Design het interieur van hun salon toe met telkens een uniek concept op maat als resultaat. Zowel voor de renovatie van een bestaand kapsalon als voor een opstartend kapsalon kan je bij D-Design terecht.

Verrassend functioneel

Met een vrijblijvend verkennend gesprek kan je als kapper jouw wensen en noden op tafel leggen. Aan ons om deze uit te zetten in een functioneel grondplan waarbij we de routing in jouw kapsalon bepalen. Gecombineerd met de ideeën van onze interieurarchitecte en ons kwaliteitsaanbod aan meubilair maken we van jouw kapperszaak de perfecte weerspiegeling van je persoonlijkheid.

Kapsalons van A tot Z

Onze interieurexperts gaan voor het totaalplaatje. Dat wil zeggen dat ze niet enkel het meubilair bekijken, maar ook de ontvangstbalie, verlichting, vloer, wandbekleding en zelfs de sanitaire en elektrische voorzieningen onder handen nemen. Elk element van jouw kapsalon wordt door onze professionals tot in de puntjes afgewerkt.

Voor ieders budget

Een stijlvol kapsalon hoeft bij D-Design niet duur te zijn. We gaan voor praktische indelingen die naargelang jouw budget ingericht en afgewerkt worden. Voor de inrichting hebben we een ruim assortiment kapperstoelen , wasunits , kaptafels … van enkele gerenommeerde Italiaanse en Franse topmerken in verschillende prijsklasses.

Meer dan kappers alleen

D-Design richt niet alleen de klassieke kapperszaak in, onze interieurexperts zijn ook aan de slag geweest in verschillende kappersketens en weten ook in-huis kapsalons in scholen, rust- en ziekenhuizen in te richten. Hiervoor ontwikkelden we ook een speciale wastafel voor rolstoelgebruikers. Je ziet het, voor elk type kapsalon hebben we geschikte oplossingen in huis.

Onze klanten getuigen

Je moet ons niet op ons woord geloven. Dit is wat onze klanten vertellen.

 

“Voor het salon om te toveren van krantenwinkel naar kapsalon, een hele opgave!!! Ik wist volledig wat ik wou, mits de juiste architecte die ons de perfecte indeling gaf is in2hair een aangenaam gezellig kapsalon met veel licht en ruimte geworden!!! Bedankt voor de top service!!! Wij zijn trots op ons project.’‘

Esther Ribus

In 2 HairIn 2 Hair

 

” ’t Is de tweede keer dat ik met D-Design samenwerk. Alles is heel vlot verlopen. Nele had snel door wat ik verwachtte voor mijn nieuwe salon. Ik ben super tevreden van het resultaat. Het is een zeer aangename werkomgeving geworden. Dank u wel D-Design! “

Elly Paolini

Kapsalon Elly

 

“Ik wou een modern, stijlvol kapsalon en bij D-Design hebben ze dit heel professioneel aangepakt en mij zeer goed verder geholpen. Het was een leuke samenwerking.”

Hozan Sheikho

Hairfashion V&H

Wil je graag jouw interieur eens onder handen nemen? Dan ben je bij onze experts aan het goede adres!

✓ 35 jaar ervaring

✓ Scherpe prijzen

✓ Snelle uitvoering

✓ Totale ontzorging

✓ Italiaanse en Franse topmerken

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Ik bekijk liever eerst jullie realisaties.