Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 43 48 97
info@d-designinterieur.be

Inrichting andere projecten

We understand design

Interieurinrichting

Gestart vanuit de inrichting van kapperszaken is D-Design verder uitgegroeid tot een interieurexpert met enkele mooie referentieprojecten . Onze interieurarchitecte tekent voor ieder project een aangepast ontwerp uit dat steeds het karakter van de klant weerspiegelt.

Van idee tot plan

Elk project start volgens ons met een goed gesprek. Hierin kan je jouw wensen en noden voor je interieur op tafel leggen en kunnen wij de ruimte grondig bekijken. Op basis hiervan tekent onze interieurarchitecte een grondplan uit en geeft ze je al een korte blik op haar ideeën voor de inrichting.

Totaalinrichting van jouw interieur

Indien gewenst wordt het grondplan uitgewerkt tot een 3D-ontwerp van de ruimte gecombineerd met kleur- en stijladvies. Eenmaal het ontwerp tot in de puntjes is verfijnd, gaat het naar onze technische ploeg. Zij zorgen dat uw ruimte van A tot Z afgewerkt wordt: vloer- en wandbekleding, sanitaire en elektrische voorzieningen, verlichting…

We understand design

En dat is bij D-Design niet zomaar een slogan… Met een ervaren interieurarchitecte en de jarenlange expertise van onze teamleden weten we hoe we van elk project een succes kunnen maken. Met een grondige studie van de in te richten ruimte en een aftoetsing van de praktische haalbaarheid bij elk idee laten we zien dat design ons werkelijk in de vingers zit.

Wil jij jouw interieur eens onder handen nemen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Schoonheidssalons, winkels en apotheken passeerden al eerder de revue.

✓ 35 jaar ervaring

✓ Scherpe prijzen

✓ Snelle uitvoering

✓ Totale ontzorging

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Ik bekijk liever eerst jullie realisaties.