We understand design

We understand design

Hoe onderhoud je je kapsalon?

29.03.2022

Heb je net je kapsalon vernieuwd en wil je je prachtige DDesign meubels goed onderhouden? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou!

Samen met de collega’s van D&D Hair & Beauty ontwikkelden we het juiste gamma aan onderhoudsproducten. Onder het merk Profession Haircare brachten we onderstaande producten uit:

Water Stop 400ml  

Water stop geeft een optimale bescherming tegen vocht, vuil en vlekken op leder, suede, nubuck en textiel (laat het textiel ademen). Het uiterlijk en de structuur van leder en textiel worden door het gebruik van Water stop niet beïnvloed. Bus schudden voor gebruik, rechtop houden en op een afstand van ca. 20 cm het schone en droge oppervlak rijkelijk, gelijkmatig en overlappend inspuiten. Laten drogen. Bij regelmatig gebruik blijft het oppervlak langer als nieuw. 

Coiff Care 250ml: 

Coiff Care is een onderhoudsproduct voor imitatieleder en lederlook. Coiff Care reinigt en laat een beschermend laagje achter, dat kraken, breken en scheuren van de toplaag helpt te vermijden. Geeft een verzorgde en satijnachtige uitstraling. Aanbrengen met een zachte doek in een draaiende beweging. Buiten bereik van kinderen bewaren. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking tonen.

Coiff Cleaner 1000ml:

De buitengewoon indringende reinigingsfactor van Coiff Cleaner, maakt het product uitermate geschikt voor het reinigen van kapstoelen, kaptafels en alle andere kappersmaterialen. Coiff Cleaner zorgt ervoor dat haarlakresten gemakkelijk kunnen verwijderd worden. Onverdund gebruiken op een vochtige spons, grondig wrijven in alle richtingen, droog wrijven met zuivere, droge en goed absorberende doek. Voor het reinigen van spiegels mag Coiff Cleaner verdund worden met water.

Daarnaast hebben we ook nog ons gamma aan desinfecterende producten. De Curax+ Surface cleaner is hiervoor een niet te missen product! Dit is een desinfecterende ontsmetting die geschikt is voor het reinigen en desinfecteren van contactoppervlakten die bestand zijn tegen reiniging met alcohol. 


Bekijk al onze producten via onderstaande link: https://ddgrh.hairandbodyshop.be/index.php?route=product/category&path=1214. Bestellingen kunnen ook telefonisch doorgegeven worden via 011/45.80.55 (Keuzemenu 3) of via mail naar diana@groupdd.be.